Arbër Elezi - Pse ty të dojaUnë munda të jem gjithkund
Për ty bëra gjithçka
Në ty veten e humba
Të doja si i marrë
Kurrë se kuptova
Pse ty të doja
Por ende nuk e di
Pse u humba në ty

Ref. 2x
Çdo gjë aty le të mbetë
Gjitha koha le t’i tretë
Edhe kjo lojë le të mbarojë
Unë e kam një fat në atë besoj

Besoj, besoj, besoj

Unë munda të jem gjithkund
Për ty bëra gjithçka
Në ty veten e humba
Të doja si i marrë
Kurrë se kuptova
Pse ty të doja
Por ende nuk e di
Pse u humba në ty

Ref. 4x
Çdo gjë aty le të mbetë
Gjitha koha le t’i tretë
Edhe kjo lojë le të mbarojë
Unë e kam një fat në atë besoj

Komento

Mendimi juaj për këtë këngë dhe tekstin e saj.