Artiola Toska - Një lule me malNje lule ne mal
sapo kishte çelur
e eputi dimri
pa e peredhelur.

Uli koen lulja
kur i shtjeu za-e
oh sa shpejt kjo lule
nga shoqet u nda-e

Ref:
Hajde lulja ime
hajde se te du
se pa ty moj lule
jeten s’du me çu

Na u rrit kjo lulja
dhe na mori dhene
iku u largua
per me ardhe n’pranver’ ee

E bukur ish lulja
sikur je dhe ti
sa veshtire e pata
te te marr ne gji-e.

(Refreni)

Komento

Mendimi juaj për këtë këngë dhe tekstin e saj.