Edona Llalloshi - Nuk fali më gabimeKy nuk është gabimi i parë
As gabimi i dytë e as i tretë
Hej , hej ja ke teperu vërtet
Ja ke tepru në cdo aspekt

Unë nuk kërkoj veç një përfekt
Veç pak , pak për mu trego rrespekt
E tash cka e tash cka e tash cka
Kur me tjetren t’kam pa

U kry, zemra tash u thy
Nuk du me të pa me sy
Shko nga jeta ime
U kry, zemra tash u thy
Nuk du me ty me u shty
Nuk fali më gabime

Fal një gabim, e fali dy
Gabimet, tu kan bërë shprehi
Hej, hej më falje ska për ty

Ti ja tepron në qdo aspekt
Unë nuk kërkoj veç një përfekt
Veç pak, pak për mu trego respekt

E tash qka,e tash qka, e tash qka
kur me tjetrën të kam pa
U kry, zemra tash u thy
Nuk du me të pa me sy
Shko nga jeta ime
U kry, zemra tash u thy
Nuk du me ty me u shty
Nuk fali më gabime

Komento

Mendimi juaj për këtë këngë dhe tekstin e saj.