Edona Llalloshi - Thuaje me zëThuaje nje here
Qe kjo bote pa ty nuk do te kishte vlere
Thuaje me ze
Qe shume fale e s’more asgje

Nga gjiri yt i shenjte lindi nje jete
Kenga e pare nga buzte e tua gjithmone ka ardh

Ref. (2x)
Gjithe t’mirat e kesaj bote
Do t’i gjejm tek zemra jote
Eshte gjithmone nje dore e bute
Qe ushqen e na perkund

Dore e bute na perkund

Thuaje nje here
Qe kjo bote pa ty nuk do te kishte vlere
Thuaje me ze
Qe shume fale e s’more asgje, asgje

Ref. (2x)
Gjithe t’mirat e kesaj bote
Do t’i gjejm tek zemra jote
Eshte gjithmone nje dore e bute
Qe ushqen e na perkund

Nga gjiri yt i shenjte lindi nje jete
Kenga e pare nga buzte e tua gjithmone ka ardh

Ref. (4x)
Gjithe t’mirat e kesaj bote
Do t’i gjejm tek zemra jote
Eshte gjithmone nje dore e bute
Qe ushqen e na perkund

Dore e bute na perkund

Komento

Mendimi juaj për këtë këngë dhe tekstin e saj.