Elita 5 - Çka m’ka syriQ’ka mka syri qe m’loton
Oh dhimt’ e zemres s’un i mban
Dashnori me ka harru
Dhe me tjetren esht’ perqafu
Prej vegjelimit dashnin’ ja kam fal
Tash po shkon me tjeter kan’ (2x)

A e din oj vajz
Q’ka je tuj vepru
A e din or djal
Q’ka je tuj vepru
Ne rini n’dhe don me m’çu
Ne rini n’dhe don me m’çu
Kujtimet e mia prap
Prap kam me i vazhdu
Beso more djal
Per ty jam tuj kendu

Kur del Pranvera
Lulet lulezojn
Nje tufe lule
Te vorri t’mi çojsh
Beso more djale
Per ty jam tuj pushu
Prej vegjelimit dashnin’ ta kam fal
Tash po shkon me tjeter kan’

Komento

Mendimi juaj për këtë këngë dhe tekstin e saj.