Ermal Fejzullahu - Hajredin Pasha(Me Sinan Hoxha)

(Ermal)
Heeeeeeeej
Hajredin Pasha
Oh poj vjen Haradi’ i ditës
Valla ku jan oh Kto malet e Dibre’es?
Valla ku jan oh Kto malet e Dibre’es?

(Sinan)
Heeeeeeej
Valla ku jan oh mor’ këto malet e Dibres?
Hajro ku vjen oh mor’ n’at fush oh t’Gjorices?
Oh Hajro ku vjen mor’ n’at fush oh t’Gjorices?

(Ermal)
N’fush t’Gjorices oh more ke kala’aja
Haredin Pashen e ka gjet bela’aja
Haredin Pashen e ka gjet belaja

(Sinan)
Se belaja Pashen q’e ka gjete
Malet e Dibres more kan lidh Be’se
Malet e Dibres more kan lidh Bese

(Ermal)
Heeeeeeeeeeej
Ka ja lidh bes oh por kan lidh oh deda’hane
Turku Dibren oh mos më ja la’anë
Turku Dibren oh mos më ja lane

(Sinan)
Heeeeeeeeeeej
Hajredin Pasha oh mor kry hutaqe
S’lidhet Dibra more me gerbaqe
S’lidhet Dibra more me gerbaqe

(Ermal)
Hajredin Pasha ku e ke oh ushtri’hine
Malet e Dibres oh mor’mi kan ngri’hije
Malet e Dibres oh mor’mi kan ngrije

(Sinan)
Heeeeeeeeeeej
Malet e Dibres oh kan me ta te tanë
Nuk jan pak oh mor’ por 12 mijë
Nuk jan pak oh mor’ por 12 mijë

Komentet

Një koment tek teksti i këngës: “Hajredin Pasha”
  1. rina hoxha says:

    shum e mir esht kenga ju dua ermal

Komento

Mendimi juaj për këtë këngë dhe tekstin e saj.