Gjyste Vulaj - Nuse sot po shkojNene oj nene nena ime
Nuse sot po shkoj.

Bij me fjet e s’me ze gjumi
Ç’me mundon nuk e di
Ç’jane keto halle qe m’kapluan
Nene moj ta di.
Ç’jane keto halle qe m’kapluan
Nene moj ta di.

Ref.
Nene oj nene nena ime
Nuse sot po shkoj.
Pa ate djale zemren
S’mund e rehatoj.
Nene oj nene nena ime
Erdh koha me u nda
Amanet mos qaj per mua
Shpesh do te vij me te pa.

Mos me prishi syri i djalit
Qe me foli ne mengjes
Se ç’me theri diçka ne zemer
Kur tha ”per ty vdes”.
Se ç’me theri diçka ne zemer
Kur tha ”per ty vdes”.

Ref.
Nene oj nene nena ime
Nuse sot po shkoj.
Pa ate djale zemren
S’mund e rehatoj.
Nene oj nene nena ime
Erdh koha me u nda
Amanet mos qaj per mua
Shpesh do te vij me te pa.

Komento

Mendimi juaj për këtë këngë dhe tekstin e saj.