Kaltrina Selimi - Auto stopPrita u lodha,
gjersa kalove
dorën ta zgjata
ti më shikoje
më mer me vete
nisemi sot
i ëmbël je
je ti Auto Stop

Ecim te lutem
ecim pak me shum
të gjitha rruget
bosh ti mos prit nga unë
boll u mundove
po nuk guxove
s`afrohesh dot
zemer ecim kot

Ref.(2x)
Ti më fal, ti më fal
jo mos prit kaq gjat
ikim shpejt ikim larg
ecim ditë e natë
pse nuk afron ti jo
sa të dua sot
ty zemer ty të dua je
si shpirt

Prita u lodha
gjërsa kalove
dorën ta zgjata
ti më shikoje
më mer me vete
nisemi sot
i ëmbël je sot
je ti auto, STOP
ecim të lutem
ecim pak më shum
të gjitha rruget bosh
ti mos prit nga unë
por u mundove
por nuk guxove
s`afrohesh dot
zemër ecim kot

Ref.(3x)
Ti më fal ti më fal
jo mos prit kaq gjat
ikim shpejt ikim larg
ecim ditë e natë
pse nuk afron ti jo
sa te dua sot
ty zemër ty te dua.

Komento

Mendimi juaj për këtë këngë dhe tekstin e saj.