Labinot Gashi - O shpirt(Dhe Lori)

Labi:
O shpirt, o dashnia jem e vjetër
O po e çart mu ki bo sonte oh oh
A ki naj numër telefonit, a naj sen a
A ma j’ep numrin

Lori:
Shht shuj more mos m’i bo ato gjeste
Se po menojn njerzia gjithçka
E po na del faqja e zezë

Labi:
Oh sa mirë ke hyp në shtiklla
E po t’doken komt si gilindera
Ti për mu, ti për mu je oh oh

Lori:
Ti për mu je ah ah ah

Labi:
O sa mirë koke shminku
Hajde lem veç niherë me t’puth
Se ti për mu je oh
Se ti për mu je oh oh

Lori:
Ti për mu je ah ah ah

Labi:
Hajde hajde

Lori:
Ref. 2x
Xham xham sikur xham
Këtë fytyrë të bon belam
Xhamat rrezik e kanë
Mos po prehesh more djalë

Lori:
Hajt tash kno pak ma mirë
Se po na qesin n’youtube

Labi:
Qe qitash

Lori:
Nisja

Labi:
Mos ta nin se s’prehna leht
Sa i fort jam ki me pa vet
Se ti për mu je oh oh

Lori:
Ti për mu je ah ah ah

Labi:
A po m’doket që je pa jelek

Lori:
Sa i trent

Labi:
A po m’len veç pak me t’prek
Se ti për mu je oh oh

Lori:
Ti për mu je ah ah ah

Labi:
Hajde hajde

Lori:
Ref. 2x
Xham xham sikur xham
Këtë fytyrë të bon belam
Xhamat rrezik e kanë
Mos po prehesh more djalë

Labi:
Xham xham, xham xham
Xham xham, hej hej hej hej
Ti për mu je oh oh

Lori:
Ti për mu je a a

Labi:
Ti për mu je oh oh

Lori:
Ti për mu je a a

Labi:
Hajde hajde

Lori:
Ref. 2x
Xham xham sikur xham
Këtë fytyrë të bon belam
Xhamat rrezik e kanë
Mos po prehesh more djalë

Komento

Mendimi juaj për këtë këngë dhe tekstin e saj.