Poni - E lum moj kush i kaÇ’po kendojne bilbilat
o moj fushave, fushave,
moj xhan me lule
fushave o lum moj kush I ka
e lum moj kush I do
e lum ata bandilla
qe lozin me to

ç’po kendojne bilbilat
o moj maleve, maleve,
moj xhan me lule
maleve

ç’po kendojne bilbilat
o moj puseve, puseve
moj xhan me lule
puseve

Komento

Mendimi juaj për këtë këngë dhe tekstin e saj.