Sabri Fejzullahu - Bën sikur s’më doNuk do jetë e thjeshtë për mua
Të të shoh në sy
Asnjëherë s’kam harruar
Sa të doja ty

Rastësisht ne u takuam
Në fillimin tonë
Rastësisht edhe sot
Vetëm ti ndryshon

Ref.
Ejjj bën sikur s’më don
Bën sikur s’më njeh
Ditë e natë po vuaj unë
Se nuk mund të kem
Ejjj bën sikur s’më don
Bën sikur s’më njeh
Unë e di çfarë ti mendon
Sa herë që më sheh

Ti pa mua je mësuar
S’e ke të vështirë
U bën vite ke harruar
Djalin më të mirë

Rastësisht ne u takuam
Në fillimin tonë
Rastësisht edhe sot
Vetëm ti ndryshon

Ref. 3x
Ejjj bën sikur s’më don
Bën sikur s’më njeh
Ditë e natë po vuaj unë
Se nuk mund të kem
Ejjj bën sikur s’më don
Bën sikur s’më njeh
Unë e di çfarë ti mendon
Sa herë që më sheh

Komentet

2 komente tek teksti i këngës: “Bën sikur s’më do”
  1. agona says:

    oh si gjithmon ma i miri prej tmirve kendon me shpirt eme ndjenj un te lutem a mundem me ta dergu nje tekst se kam shum tekste te bukura nga agona

  2. julina says:

    WOo \ Ç`a Po Shoh.!!!…… dhee tii me PëLqenn Zotriii SAbrii Fejzullahuuu Jee Një Kengetar shumm i madh dhe te adhurojj shum ty dhe Ermaliinn Gjdoo muzik qe Vjenn Viti une tii Per Tyy Swweet… Yuoo FOrever

Komento

Mendimi juaj për këtë këngë dhe tekstin e saj.