Sefë Duraj - Do të fejojShpejt kaluan 2-3 vjet per asgje marak s’na mbet
Shpejt kaluan 2-3 vjet per asgje marak s’na mbet

Ishim te ri e fillestar nuk lam nat nje her pa dal
Ishim te ri e fillestar nuk lam nat nje her pa dal

Ref.
Erdhi koha te tregoj sivjet veres do t’fejoj
Do t’marr frym un ma lirisht kur ta shoh unazen n’gisht

Mos thuj neser se kam dit nisja tash me u pergadit
Mos thuj neser se kam dit nisja tash me u pergadit

Njeri tjetrin e kem fat behu gati mes e zgjat
Njeri tjetrin e kem fat behu gati mes e zgjat

Komentet

Një koment tek teksti i këngës: “Do të fejoj”
  1. aremnd says:

    shum kang e mir e leje mo kangtarin ska me sef duraj ma i miri asht ok klm te pershendes sef shummmmmm je ma i miri

Komento

Mendimi juaj për këtë këngë dhe tekstin e saj.