Silva Gunbardhi - Pyet zemrën(Dhe Kelly)

Kelly:
Ti provo dhe njëherë të më duash
Se kam nevojë
Përfundimin me gërma të vogla
Pres ta lexoj

Silva:
Të ta kthej unë shpinën
S’kam një motiv
Që të gjitha arsyet më bien
Në koshin tim

Kelly:
Make it right

Ref.
Silva:
Bëj një hap, ndalem prapë
Se dhe unë në trup kam gjak
Kelly:
Kur s’e ke një motiv
Me zinxhir mos u lidh
Silva:
Ta mendoj nuk guxoj
Kam shumë frikë të gaboj
Kelly:
Pyet zemrën ti
Të betohet burrash
Veç ajo di

Kelly:
E vendos fatin tënd si të duash
Kur ta ndjesh ti
Rrugën që do të çoi drejt shërimit
Veç unë e di

Silva:
Nuk e vras dot dhimbjen
Po të genjejë
Më mungon pafundësisht trimëria
Faqen ta kthej

Ref.
Silva:
Bëj një hap, ndalem prapë
Se dhe une në trup kam gjak
Kelly:
Kur s’e ke një motiv
Me zinxhir mos u lidh
Silva:
Ta mendoj jo s’guxoj
Se kam shumë frikë mos gaboj
Kelly:
Pyet zemrën ti
Të betohet burrash
Veç ajo di

Silva:
Jo jo, jo jo ooo
Ta mendoj jo s’guxoj

Kelly:
Jo, no no, ye ye, no no
Pyet zemrën ti
Pyet zemrën ti
Sepse vetëm vetë ajo di

Ref.
Silva:
Bëj një hap, ndalem prapë
Se dhe unë në trup kam gjak
Kelly:
Kur s’e ke një motiv
Me zinxhir mos u lidh
Silva:
Ta mendoj
Kam shumë frikë të gaboj
Kelly:
Pyet zemrën ti
Të betohet burrash
Veç ajo di

Silva:
Ti provo dhe njëherë të më duash
Se kam nevojë

Kelly:
Përfundimin me gërma të vogla
Pres ta lexoj

Komentet

Një koment tek teksti i këngës: “Pyet zemrën”
  1. miimoOzza says:

    thee best sOng in kenga magjike. :-)
    me kett konng e pershendes dashurinn time <33

Komento

Mendimi juaj për këtë këngë dhe tekstin e saj.