Vajzat e Kosovës - Ku e begeniseKu e begenise
Ku e begenise Lulie këtë vende
Ku e begenise Lulie këtë vende
Unë e begenisa
Unë e begenisa oborrin me peme
Unë e begenisa oborrin me peme

Oborrin me pemë
Oborrin me pemë oj kur e ke pae
Oborrin me pemë oj kur e ke pae
Kur isha e vogël
Kur isha e vogël nga dera i kam rae
Kur isha e vogël nga dera i kam rae

Ku e begenise
Ku e begenise Lule vllaun tonë
Ku e begenise Lule vllaun tonë
Kur isha e vogël
Kur isha e vogël e kam parë në shkollë
Kur isha e vogël e kam parë në shkollë

Unë e begenisa
Unë e begenisa o vllaun e juaj
Unë e begenisa o vllaun e juaj
Filluam dashninë
Filluam dashninë prej se u njoftuam
Filluam dashninë prej se u njoftuam

Rreth e rreth i rashë Kosovës
Rreth e rreth i rashë Kosovës
E ta bleva oj orën e dorës
E ta bleva oj orën e dorës

Jolla jolla sa të dojna
Oj Lulie u bane e jona
Jolla jolla sa të dojna
Oj Lulie u bane e jona

Rreth e rreth i rashë Ferizajit
Rreth e rreth i rashë Ferizajit
E ta bleva unazën prej arit
E ta bleva unazën prej arit

Jolla jolla sa të dojna
Oj Lulie u bane e jona
Jolla jolla sa të dojna
Oj Lulie u bane e jona

Rreth e rreth i rashë Gjilanit
Rreth e rreth i rashë Gjilanit
E ta bleva jelekun prej arit
E ta bleva jelekun prej arit

Jolla jolla sa të dojna
Oj Lulie u bane e jona
Jolla jolla sa të dojna
Oj Lulie u bane e jona

Komento

Mendimi juaj për këtë këngë dhe tekstin e saj.