Yll Demaj - Lamtumirë përgjithmonëDëgjova sot po shkon nuse
Dhe je veshë me vellë të bardhë
Para shtëpisë tënde jam
Dashuria ime e parë

Dëgjova sot po shkon nuse
Kam ardhë të t’them lamtumirë
Para shtëpisë tënde jam
Oh mos qofsha më mirë

Ref.
Ooo lamtumirë
Lamtumirë përgjithmonë
Nuse tjetrit
Nuse tjetrit sot po i shkon
Ooo sa vështirë
Sa vështirë e sa gazep
Para syve
Kalon nusja dhe s’më flet
Ooo lamtumirë
Lamtumirë përgjithmonë
Nuse tjetrit
Nuse tjetrit sot po i shkon

Dëgjova sot po shkon nuse
Dhe je veshë me vellë të bardhë
Pse m’shikon e s’më flet
Dashuria ime e parë

Dëgjova sot po shkon nuse
Para derës të kam ardhë
A s’të erdhi keq për mua
Tjetrit zemrën me ja fal

Ref. 2x
Ooo lamtumirë
Lamtumirë përgjithmonë
Nuse tjetrit
Nuse tjetrit sot po i shkon
Ooo sa vështirë
Sa vështirë e sa gazep
Para syve
Kalon nusja dhe s’më flet
Ooo lamtumirë
Lamtumirë përgjithmonë
Nuse tjetrit
Nuse tjetrit sot po i shkon

Komentet

Një koment tek teksti i këngës: “Lamtumirë përgjithmonë”
  1. ermirja says:

    jemi i mira por4 veq vazhdo keshtu a aa tung klm kiss e ki ne buzzzz

Komento

Mendimi juaj për këtë këngë dhe tekstin e saj.